ОЛЕКСАНДРУ ДРОНОВУ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ!

Чудового сонячного і теплого осіннього 13 листопада на сільському стадіоні с. Мала Снітинка вирували футбольні пристрасті. У четвертому за ліком Матчі пам’яті Олександра Дронова зійшлися найсильніші наразі колективи Фастівської ТГ дворазовий тріумфатор титульного поєдинку, учасник Чемпіонату Київщини з футболу 2021 року команда ФСК «Динамо-Фастів» і чинний чемпіон, володар Кубка і Суперкубка Фастівського району (у колишніх межах), учасник обласної Першості 2021 року команда «Арсенал-Мала Снітинка».

Сашка завжди було помітно, і не лише за природнім рудим кольором волосся, а й за активною життєвою позицією. Це його можна було бачити в оточенні казнівської юні, яку він гуртував для участі у спортивних змаганнях, що проходили у Фастові. Це він міг у вільний час на футбольних майданчиках міста годинами навчати дітлахів азам футболу. Це його справедливі рішення як арбітра неодноразово стримували вир емоцій у матчах чемпіонатів міста і району. Це він власним спокоєм і корисними порадами надихав футболістів ФК «Арсенал-Фастів» на нові звершення і перемоги. Саме він чи не найбільше уболівав за фастівський футбол на обласній арені та радів тріумфу команди «Арсенал-Мала Снітинка» у Першості Київщини 2017 року. Він настільки любив гру мільйонів, що пішов із життя… 10 грудня – у Всесвітній день футболу.

Власне поєдинок футбольних грандів Фастівщини традиційно виявився принциповим і безкомпромісним. Точилася по-справжньому чоловіча боротьба, у якій ніхто не хотів поступатися. Дебют матчу залишився за канонірами, які на правах господаря поля першими повели масовані атаки на ворота динамівців. Та першими рахунок відкрили саме підопічні Максима Єрохіна – це оборонець Кельвін Ахмоду після стандарту на 14-ій хвилині головою спрямував круглого у сітку воріт кіпера малоснітинців Олександра Лавріненка (0:1). По перерві Назар Приходько на 52-ій і Крістіан Афуваре на 60-ій хвилинах довели перевагу динамівців до розгромної (0:3). Втім, команда Василя Шевченка і Андрія Чорногрицького не здалася, ба більше – отримала чисельну перевагу майже за півгодини до фінального свистка арбітра Миколи Шевеля. Гра загострилася. На 73-ій хвилині вихід Олександра Надемського віч-на-віч з голкіпером динамівців Олексієм Бахдасаровим завершився голом (1:3). Та на більше канонірів не вистачило і … команда футбольного клубу, який очолює Іван Бойченко, втретє поспіль тріумфує у Матчі пам’яті Олександра Дронова.

Кращими гравцями у командах визнані динамівець Назар Приходько і канонір Олександр Надемський. Обом вручені книги про зірок світового футболу відповідно Леонеля Мессі і Кріштіану Роналдо. Усі учасники титульного поєдинку отримали пам’ятні календарики на наступний рік із зображенням Сашка Дронова, який 23 листопада міг відзначати ювілейний 50-ий день народження у колі рідних і друзів. Поки граємо – пам’ятаємо!

“Арсенал-Мала Снітинка” – “Динамо”  1:3 (0:1)                                        Голи: Надемський (73 хв.) – Ахмоду (14 хв.), Приходько (52 хв.), Афуваре (60 хв.)                                                                                                                   Вилучення: Дацюк А. (“Динамо”)                                                                             Арбітри: Шевель – Волинець, Пилипчук

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *