На часі створення громадської спілки – 2

Як відомо, з 25.10.2020 року почне функціонувати Фастівська міська об’єднана територіальна громада, до складу якої увійдуть м. Фастів, смт. Борова, села Бортники, Велика Мотовилівка, Велика Офірна, Велика Снітинка, Веприк, Вишняки, Гвардійське, Клехівка, Мала Офірна, Мала Снітинка, Млинок, Мотовилівка, Мотовилівська Слобідка, Оленівка, Тарасенки і Фастівець. У зв’язку з цим на часі створення громадської спілки, яка здійснюватиме повноваження з питань розвитку футболу на території об’єднаної громади.

19.10.2020 року відбулося перше засідання робочої групи по підготовці установчих зборів такої громадської спілки, у ході якого визначено склад засновників (ФМФФ і футбольні клуби) та їхнє представництво на установчих зборах. Прийнято рішення звернутися до футбольної спільноти з тим, щоб визначити перелік потенційних кандидатур на посади голови і заступника(ів) голови спілки, членів виконавчого комітету (4-5 осіб), ревізійної комісії (3 особи), а також органів футбольного правосуддя: контрольно-дисциплінарного (5-7 осіб) і апеляційного (3 особи) комітетів. Кандидатури можуть пропонуватися як засновниками спілки, так й іншими представниками футбольної спільноти Фастівщини.

Наступне засідання робочої групи планується провести у середу 28 жовтня о 17 год. 30 хв. на СК «Машинобудівник». У роботі групи можуть прийняти участь усі бажаючі представники футбольної спільноти.

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *