Вшанували пам’ять Олександра Дронова

23 листопада Сашко Дронов разом з рідними і друзями міг відзначати 47-й день народження, натомість 10 грудня, у Всесвітній день футболу, рідні і друзі згадуватимуть його «не злим, тихим словом» з приводу річниці  відходу до Царства Небесного.

Олександра завжди було помітно, і не лише за природнім рудим кольором волосся, а й за активною життєвою позицією. Це його можна було бачити в оточенні казнівської юні, яку він гуртував для участі у спортивних змаганнях, що проходили у Фастові. Це він міг у вільний час на футбольних майданчиках міста годинами навчати дітлахів азам футболу. Це його справедливі рішення як арбітра неодноразово стримували вир емоцій у матчах чемпіонатів міста і району. Це він власним спокоєм і корисними порадами надихав футболістів ФК «Арсенал-Фастів» на нові звершення і перемоги. Саме він чи не найбільше уболівав за фастівський футбол на обласній арені та радів тріумфу команди «Арсенал-Мала Снітинка» у Першості Київщини 2017 року. 9 грудня канонірам було вручено Кубок переможця, а 10-го … Сашка не стало.

Ще у лютому виконкомом ФМФФ при формуванні Календарного плану футбольних змагань 2018 року було вирішено заключним поєдинком сезону провести Матч пам’яті Олександра Дронова. А 28 жовтня на стадіоні «Рефрижератор» зійшлися в очному протистоянні фастівські учасники Першості Київщини 2018 року команда Сашка «Арсенал» і чемпіон та володар Кубка міста «Динамо».

Пів години ігрового часу уболівальники спостерігали справжнісінький бойовий футбол – швидкий, атакуючий у виконанні обох команд, над принциповий, по-спортивному злий. Усі зійшлися у єдиній думці, що обидві команди так не грали протягом усього сезону, а якби грали саме так, то могли б сперечатися за нагороди обласної Першості і нинішнього року. А під завісу першого тайму трапився гол у виконанні каноніра Павла Чередниченка. На початку другого тайму динамівці прагнули відігратися, але, помилившись у захисті, пропустили контратаку і вдруге отримали круглого у власні ворота. Для підопічних Івана Бойченка це вже був нокдаун, з яким динамівці не змогли впоратися. Каноніри ж спокійно довели матч до перемоги (3:0), яку зафіксував арбітр поєдинку Олексій Банасько.

Команда ФК «Арсенал-Фастів», якій Сашко віддав останні роки свого життя, стала першим володарем започаткованого ФМФФ перехідного Кубку. Кращі гравці матчу Павло Чередниченко, який оформив хет-трик, довівши власний доробок в офіційному заліку бомбардирів м. Фастова до 67 голів, і динамівець Микола Маслюк отримали в дарунок книги про футбол від головного тренера канонірів Володимира Ковальчука, а всім футболістам і уболівальникам вручені на згадку про Матч пам’яті Олександра Дронова календарики на 2019 рік. Поки граємо – пам’ятаємо!

“Арсенал” – “Динамо”  3:0 (1:0)                                                                               Голи: Павло Чередниченко (31, 39, 68 хв.)                                                       Арбітри: Олексій Банасько – Михайло Пилипчук, Владислав Волинець

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *