“Динамо” в лідерах, “Динамо-2” – в аутсайдерах

18 квітня відбулися чергові матчі Першості м. Фастова з міні-футболу 2014 року. У першому матчі дня один із фаворитів групи “Б” “Вирій” вирішував питання виходу у плей-офф з теоретичним конкурентом збірною командою “Асоціації дворового футболу Фастова”. Особливих проблем “дворовики” “Вирію” не створили – значну роль у цьому зіграла низька реалізація гольових моментів. Як на мене, то команда “АДФФ” мала б забивати якнайменше шість м`ячів. Однак забили лише тричі, двічі з яких за допомогою неймовірних рекошетів. Тож “Вирій” наздогнав “Альянс”, з яким очолюють групу “Б”.

“Вирій” – “АДФФ”  7:3 (4:2)

Голи забивали: “Вирій” – Царьков Степан (чотири), Царьков Євген (двічі), Олександр Куценко; “АДФФ” – Олексій Семенов (тричі).

У другому матчі дня зустрічалися юнаки “ДЮСШ” і “Динамо-2”. Для динамівців це був останній (шостий) матч у груповому турнірі  і вони прагнули здобути хоча б один пункт у турнірну таблицю. Але не так сталося, як гадалося. Уже в першому таймі динамівці пропустили двічі. У той же час організатори змагань відзначали, що “Динамо-2” заробило у першому таймі лише два командних фоли, що для неї рідкість. Однак у другому таймі все стало на свої місця – динамівці заробили сім командних фолів, два реалізованих Дмитром Лігатором (“ДЮСШ”) десятиметрових штрафних удари у власні ворота. Тож, шість матчів – нуль очок і останнє місце у групі “Б”. Юнаки “ДЮСШ” вийшли на третю сходинку у таблиці та ще мають теоретичні шанси поборотися за місце у плей-офф.

“ДЮСШ” – “Динамо-2” 5:1 (2:0)

Голи забивали: “ДЮСШ” – Дмитро Лігатор (тричі), Олексій Дубиківський (двічі); “Динамо-2” – Андрій Пінчук.

У третьому матчі дня зустрічалися один з лідерів групи “А” “Динамо” та “Газпром”. Зразу ж доцільно відзначити, що у “газовиків” гра не пішла. Насамперед, майже нічого не виходило у нападників команди. З тих небагатьох створених моментів забито тільки один гол – відзначився Андрій Гальпа. У “Динамо” ж навпаки – виходило майже усе, залітало у ворота суперника також майже усе. Нестримними були Олег Гончаренко і Антон Васильєв. У деяких моментах “піжонив” Михайло Сітяшенко. Тож 16:1 – упевнена перемога динамівців, які випередили “Арсенал” у групі “А”.

“Газпром” – “Динамо”  1:16 (1:7)

Голи забивали: “Газпром” – Андрій Гальпа; “Динамо” – Олег Гончаренко (вісім), Антон Васильєв (тричі), Михайло Сітяшенко (двічі), Ярослав Ярошенко (двічі), Сергій Коваль.