“Рефрижератор”-“Арсенал”: дуель воротарів

11 квітня відбулися два матчі Першості м. Фастова з міні-футболу 2014 року у групі “А”. Обидва мали велике стратегічне значення і фактично носили статус матчів за шість очок.

Ті уболівальники і глядачі, які, незважаючи на холодну погоду, відвідали матч “Рефрижератор” – “Арсенал” отримали задоволення від майстерної гри обох команд. Перший тайм розпочався атаками “канонірів”. По суті останні взяли в облогу ворота “рефів”, які самовіддано відбивалися. Як поділився думкою один із уболівальників: “Це ж Сталінград”. Така ситуація тривала до дев`ятої хвилини першого тайму, до тієї пори, коли  головний тренер “Рефрижератора” Едуард Михайлюк узяв тайм-аут. Після цього “рефів” ніби підмінили – вони стали грати агресивніше, відтіснили “канонірів” від власних воріт. Натомість пропустили гострий контрвипад, який завершився голом. Перевага “Арсеналу” трималася недовго – Володимир Богданов красивим точним ударом відновив рівновагу. Але все ж таки перший тайм завершився перемогою “канонірів” 2:1. З початком другого тайму малюнок гри не змінився – ігровою перевагою володіли футболісти “Арсеналу”, які атакували повною п`ятіркою – до  атакуючих дій постійно підключався воротар команди Юрій Балашев. Цим скористалися “рефи”. Спочатку блискучу швидку комбінацію завершив голом Володимир Богданов, а за кілька хвилин воротар “Рефрижератора” Дмитро Мишко поцілив у порожні ворота суперника – рахунок став 3:2 на користь залізничників. Але чи то фортуна відвернулася від підопічних Михайлюка, чи вони стомилися, однак наступні два голи були пропущені за повної безалаберності відповідно лівого захисника та воротаря “Рефрижератора”. В останньому випадку відзначився воротар “канонірів” Юрій Балашев (це його третій м`яч у Першості). І знову Володимир Богданов відновив рівновагу – 4:4. До завершення зустрічі залишалися три з половиною хвилини, коли “каноніри” використали тайм-аут, після чого все ж таки дожали “рефів” – у дальній кут воріт шикарним ударом поцілив Артем Васильєв. Тож 5:4 на користь “Арсенала”, який залишається непереможним і стає головним фаворитом змагань. Потрібно віддати належне футболістам “Рефрижератора”, які поки що єдині, хто дав справжній бій “канонірам”. Відмічаємо технічну дисципліновану гру обох команд, які заробили за гру шість фолів на двох (“Рефрижератор” – два).

“Рефрижератор” – “Арсенал” 4:5 (1:2)

Голи забивали: у “Рефрижератора” – Володимир Богданов (тричі), Дмитро Мишко; у “Арсенала” – Артем Васильєв (двічі), Юрій Балашев, Павло Чередніченко, Максим Кривенко.

В іншому матчі дня між командами “Мотор” і “Динамо” очікуваної інтриги не вийшло. Динамівці ще у першому таймі “змели” суперників, забивши п`ять м`ячів і не пропустивши жодного. Загалом “Мотор” був не схожий на ту команду, яку уболівальники бачили минулої гри проти “Газпрому”. Лише після виходу на майданчик у другому таймі Олега Максименка залізничникам вдалося відквитати два голи. Тож цілком логічно “Динамо” закріплюється на другій сходинці у групі “А”.

“Мотор” – “Динамо” 2:6 (0:5)

Голи забивали: у “Мотора” – Олег Максименко (двічі); у “Динамо” – Олег Гончаренко (чотири), Антон Васильєв, Михайло Сітяшенко.

У понеділок відбудуться три матчі п`ятого туру у групі “Б” серед яких виділимо гру “Вирій” – “ДЮСШ” (в активі обох команд по шість пунктів).