Першоквітневий жарт

Не інакше як “першоквітневим жартом” можна назвати гру команди “Мотор” у матчі другого туру Першості м. Фастова з міні-футболу 2014 року з “Арсеналом”. Матч №7 видався першим, у якому одна з команд не забила жодного гола; першим, у якому одна з команд забила, а інша пропустила десять м`ячів; першим, у якому було вилучено двох гравців, та ще й однієї команди. Натомість сьогоднішня потужна гра “Арсенала” виводить його у ранг одного з фаворитів змагань. У другому матчі поспіль відзначився воротар “канонірів” Юрій Балашев. Найреальнішу нагоду вразити ворота “Арсенала” мав гравець “Мотора” Сергій Гаврилюк, який дальнім ударом із власної половини поля, пробиваючи у порожні ворота, поцілив у штангу.

Згідно п. 11.1 Регламенту гравці команди “Мотор” Р.Діденко і О.Дубовий пропускають наступну гру команди.

“Мотор” – “Арсенал”   0:10

Голи забивали Павло Чередніченко (три), Артем Васильєв (два), Вячеслав Оріх (два), Юрій Балашев, Андрій Семенко, автогол на рахунку Сергія Гаврилюка (“Мотор”).

В іншому матчі дня ще один фаворит змагань “Вирій” без проблем розібрався з другою командою “Динамо” 6:1. На хет-трики Руслана Левчука і Степана Царькова “динамівці” відповіли голом Мукімжона Мірзахаджієва.

Наступний матч команди “Динамо-2” пропустить О.Мусієнко, вилучений з поля за дві жовті картки (п. 11.1 Регламенту).